Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine

de JulyCris in Dulciuri, 17 Mai 2014 | 596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluatul de tarta
  • 125 gr unt
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri aa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1,5 cana faina
  • Pt budinca de vanilie
  • 1 plic budinca de vanilie dr Oetker
  • 4-5 linguri zahar
  • 450 ml lapte
  • Decor
  • casuni
  • dulceata de afine
  • 1 plic tort gelee,rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine:

Aluatul

Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus. Se intinde in forma de tarta,se inteapa cu furculita si se da la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Intre timp,preparam budinca dupa indicatiile de pe ambalaj. Cand biscuitul de tarta s-a racit,punem budinca(si ea trebuie sa fie rece). Mijlocul il umplem cu  capsunele,spalate si taiate.Marginile le umplem cu dulceata de afine.

Deasupra adaugam jeleul rosu,preparat dua indicatiile de pe plic. Se da la rece pt minim 3-4 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319888
retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319889
retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319890
retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319891
retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319892
retete culinare - Tarta cu budinca de vanilie,capsuni si dulceata de afine 319893

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

17.05.2014, 16:54

Rocsi 1

17.05.2014, 22:20

robert_badica 1

13.07.2014, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55