Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Iun 2015 | 3446 vizualizari

 

Nu sunt nici ,,specializata'' nici fan a deserturilor foarte dulci. Asta pentru ca glicemia pandeste dupa colt ca sa o ia razna. Green Sugar m-a convins cunaturaletea lui :D In plus m-a impins si curiozitatea asocierii rozmarinului la un desert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr caise
  • 200 gr cirese
  • 1 lingura margarina
  • 1 foaie placinta congelata
  • 8 plicuri Green Sugar
  • 50 ml rom
  • 50 ml lichior cirese
  • 1 lingura rozmarin verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post:

  1. Se decongeleaza foaia de placinta la temperatura camerei . Se intinde intr-o tava de tarta tapetata cu margarina .
  2. Caisele se rup jumatati se sot samburii si se pudreaza pe partea interioara cu continutul a patru pliculete Green Sugar .Am indulcit doar caisele acestea fiind mai acrisoare .
  3. Ciresele se curata de samburi .
  4. Se amesteca romul cu lichiorul de cirese si cu doua pliculete de indulcitor .
  5. Se aseaza fructele deasupra aluatului .Caisele se inteapa cu o furculita .
  6. Cu ajutorul unei pensule ungeti fructele cu amestecul de alcool .
  7. Presarati rozmarinul tocat deasupra .
  8. Dati la cuptorul incalzit si coaceti la foc mediu timp de 30 minute .
  9. Inainte de scoaterea din cuptor mai pensulati fructele din nou cu amestecul cu rom si presarati pe deasupra restul de Green Sugar .
  10.            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti dupa dorinta cu frisca sau iaurt cremos grecesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mirela0911 1

21.06.2015, 14:17

Ce bine arata si interesanta asocierea!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:39

cat imi place!!! Si combinatia si cum arata!

anca_rm 1

22.06.2015, 13:23

ce tarta gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post