Tarta cu capsuni

de Lau in Prajituri, 1 Iun 2011 | 4736 vizualizari

 

la multi ani la toti copiii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • CREMA
  • 200 ml iaurt simplu
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina
  • 300 g capsuni
  • JELEU
  • 50 ml sirop de capsuni
  • 100 g capsuni
  • 1 plic de tort jelle rosu
  • 3 linguri zahar
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste albusuri. Se adauga si faina si se omogenizeaza cu miscari usoare de jos in sus. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

CREMA-gelatina se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Frisca batuta o amestecam cu iaurtul si gelatina hidratata, apoi omogenizam

Blatul racit il insiropam cu sirop de capsuni. Asezam capsuni si turnam crema, apoi dam la rece

JELEU-capsunile se taie bucati si se amesteca cu siropul de capsuni, zaharul si plicul de tort jelle. Se adauga apa treptat si se pune la foc cca 1 minut amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca putin dupa care se toarna peste crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

03.06.2011, 08:15

mamaie

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:58

Delicioasa Lau

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 12:33

arata fff bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si capsune