Tarta cu capsuni

de Micutza Luana in Prajituri, 12 Mai 2014 | 16018 vizualizari

 

desi am o groaznica alergie la capsuni de cativa ani tot nu pot fugi de ele :D

 

INGREDIENTE

  • Crusta
  • 220 gr faina
  • 100 gr unt
  • 60 gr zahar
  • 1 ou
  • un varf de sare
  • Pentru crema
  • un plic budinca vanilie
  • 200 ml lapte
  • Decor
  • 500 gr capsuni
  • jumatate plic gelatina
  • 2 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Pentru crusta mixam untul cu zaharul pana la omegenizare, apoi adaugam oul continuand sa mixam apoi adaugam faina si praful de sare.

Aluatul de intinde intr-o tava pentru tarte si se da la cuptor pentru 20 de minute apoi lasam sa se raceasca la temperetura camerei .

Crema 

Intr-o craticioara punem laptele la fiert si adaugam praful de budinca amestecat cu 1 lg de zahar si putin lapte. Lasam pe foc amestecand incontinu pana se ingroasa apoi lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Punem capsunile int-o craticioara la foc mic cu zaharul , lasa sa scada apoi adaugam gelatina pregatita in prealabil conform instructiunilor de pe plic.

Crema o turnam peste crusta si adaugam capsunile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni