Tarta cu capsuni

de mena29 in Dulciuri, 18 Mai 2010 | 5531 vizualizari

 

Este dulcele cel mai usor si rapid de pregatit

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4 oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • un varf de cutit cu sare,
  • o vanilie,
  • praf de copt si coaja de lamaie                              
  • Crema:
  • budinca de vanilie sau de frisca,
  • 450 ml lapte,
  • 3 linguri zahar      
  • Glazura:
  • gelatina pentru tarta,
  • doua linguri zahar 
  • 500-600g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Am separat albusul de galbenus,am mixat albusele,am adaugat pe rand cele 4 linguri de zahat,am adaugat cele 4 galbenuse,vanilia,coaja de lamaie,sarea,am presarat faina in care am facut o adancitura si am pus o lingurita rasa cu praf de copt pe care l-am stins cu suc de lamaie,am amestecat usor si am copt intr-o tava acoperita cu hartie de copt aproximativ 15 min. la 180 grade.

Am pregatit budinca conform instructiunilor de pe plic doar ca am  pus 450 ml lapte pentru a fi mai tare putin.Am spalat capsunii si i-am pus peste budinca dupa care am pregatit gelatina tot conform instructiunilor de pe plic si am acoperit tarta.A durat mai mult pana am postat reteta decat prepararea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni