Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este dulcele cel mai usor si rapid de pregatit
Am separat albusul de galbenus,am mixat albusele,am adaugat pe rand cele 4 linguri de zahat,am adaugat cele 4 galbenuse,vanilia,coaja de lamaie,sarea,am presarat faina in care am facut o adancitura si am pus o lingurita rasa cu praf de copt pe care l-am stins cu suc de lamaie,am amestecat usor si am copt intr-o tava acoperita cu hartie de copt aproximativ 15 min. la 180 grade.
Am pregatit budinca conform instructiunilor de pe plic doar ca am pus 450 ml lapte pentru a fi mai tare putin.Am spalat capsunii si i-am pus peste budinca dupa care am pregatit gelatina tot conform instructiunilor de pe plic si am acoperit tarta.A durat mai mult pana am postat reteta decat prepararea.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult