Tarta cu capsuni si mandarine

de Alexandra Burz in Torturi, 9 Iun 2014 | 2344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 200 ml frisca lichida
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • 1 compot de mandarine
  • 300 gr capsuni
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 1 plic gelatina rosie pentru tarte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni si mandarine:

Pregatim blatul pentru tarta.

Separam albusele de galbenuse.

Mixam albusele spuma tare cu 4 linguri de zahar.

Adaugam galbenusele frecate cu praful de copt si la final adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si faina.

Turnam compozitia intr-o forma pt tarta si dam la cuptor aproximativ 15-20 minute.

Insiropam blatul cu siropul din compot.

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic si turnam peste blatul de tarta.

Adaugam fructele, aranjate dupa bunul plac.

Pregatim gelatina conform instructiunilor si turnam peste fructe.

Decoram cu frisca, batuta tare.

Se serveste rece.

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii si mandarinele cu alte fructe preferate.

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu capsuni si mandarine-0
Tarta cu capsuni si mandarine-1
Tarta cu capsuni si mandarine-2
Tarta cu capsuni si mandarine-3

COMENTARII (31)

babi5 1

09.07.2014, 15:44

La multi si fericiti ani!

Xandrinne 1

09.07.2014, 19:28

La multi ani!

Alexandra Burz 1

09.07.2014, 20:18

Multumesc mult dragii mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04