Tarta cu carne tocata

de cristeena20 in Pizza, 28 Mar 2015 | 7593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • o lta zahar, putina sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa calduta
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • dafin, cimbru proaspat, oregano, sare, piper, boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate; o lta pasta de gogosar
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne tocata:

Pregatim aluatul de pizza:

Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu apa ramasa si in care am dizolvat sarea. Framantam un aluat elastic si il lasam sa creasca putin.

Intr-o forma de tarta cu hartie de copt punem aluatul intins cu un sucitor si punem carnea tocata racita deasupra. Adunam putin la capete si presaram cu cascaval deasupra. Dam la cuptorul incins aprox 35-40 minute, pana e rumenita frumos deasupra si aluatul e copt.

Umplutura: 

Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. adaugam si usturoiul si adaugam apoi morcovul razuit fin si ardeiul tocate marunt. Apoi adaugam carnea si ciupercile. Prajim bine si adaugam sare, piper, boia dulce, cimbru, dafin, oregano si turnam vin alb. Lasam sa scada bine vinul si apoi adaugam pasta de tomate si de ardei. Mai lasam 2-3 minute si dam deoparte sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si legume