Tartă cu cartofi și sparanghel

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 4419 vizualizari

 

Zilele trecute am vizionat la Paprika, pe Jamie, cu această minunată tartă. M-a bântuit în fiecare seară, în sfârșit i-a venit rândul, bineînțeles în stil românesc;) Dar e la fel de delicioasă ;) spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • foietaj cca. 250 g,
  • cartofi copți 4-5 bucăți,
  • brânză de burduf 300 g,
  • kefir 300 ml,
  • ouă 3 bucăți,
  • tije de sparanghel verde conservat cca. 5-6 bucăți,
  • roșii cherry 5-6 bucăți
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu cartofi și sparanghel:

Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțet cca. 60 de minute.

Între timp se coc cartofii, la cuptor, simplu sau stroăiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.

Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.

Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu cartofi și sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

04.03.2015, 09:20

trebuie incercata ca prea bine arata ,

Lia_ 1

05.03.2015, 16:49

trebuia s-o faci in loc de tort pt ziua ta, atat e de frumoasa

Xandrinne 1

05.03.2015, 23:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cartofi