Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2014 | 1876 vizualizari

 

Eu acum testez noul aparat foto,pana ma dumiresc eu ce si cum functioneaza...

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat cu osanza
  • 140 g Ceva Fin pufos
  • 200 g branza dulce
  • 100 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 5 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza:

Intr-o tava rotunda diametru 28 cm tapetata cu hartie de copt asezam aluatul pe care l-am intins in foaie rotunda.

Branza dulce, ceva fin pufos, zaharul, ouale si stafidele se amesteca pana devin o compozitie omogena. Aceasta compozitie se toarna peste aluat si se da tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.

 

TIPS-URI

1

foaia e bine sa o intepam din loc in loc inainte sa turnam compozitia de branza

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-0
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-1
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-2
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-3
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-4
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-5
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza-6

COMENTARII (21)

Alina26

Alina26 1

17.01.2014, 12:22

foarte buna!!!

simona72

simona72 1

17.01.2014, 13:01

Te-ai dat pe tarte....sti ca-mi place daca-i cu branza!

Lia_

Lia_ 1

17.01.2014, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!