Tarta cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 17 Iun 2011 | 9048 vizualizari

COMENTARII (37)

mirela0911 1

17.06.2011, 17:41

buna rau

Pasiune pentru bucatarie 1

17.06.2011, 20:12

Si eu am avut pofta de ciocolataaaaaa de cateva zile,dar azi mi-am satisfacut papilele gusattive,dar nu refuz o felie de tara si de la tine

Rocsi 1

17.06.2011, 21:09

e bine atunci...eu daca mananc ceva mai de dimi cred ca mor....nu stiu de ce m-am obisnuit asa..pretentioasa mai sunt

gaby_duceag 1

18.06.2011, 07:14

Buna dimineata, tuturor!
Multumesc

Sa aveti o zi frumoasa!

Rocsi 1

18.06.2011, 11:01

o zi placuta gabyta draga

Cris2711 1

18.06.2011, 17:08

extra gut

gaby_duceag 1

18.06.2011, 17:28

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:46

buna rau

aziz 1

19.06.2011, 12:44

la tine si papusile zbarnaie dupa ciocolata

cristinne 1

03.10.2011, 16:20

de ce punem hartie de copt deasupra cand o coacem?
PS: pana la urma cum ai scos-o fara sa o rupi?

gaby_duceag 1

03.10.2011, 16:30

Cristinne, punem hartia sa n-o uscam prea tare.Daca am lasa-o mai putin riscam sa ramana cruda, daca nu punem hartia o rumenim prea tare, o uscam
M-am folosit de o paleta pentru tort pentru a o scoate.
Tare buna ar fi o forma de tarta cu fund detasabil.

Ancutsa 1

18.04.2020, 19:17

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata cu visine