Tarta cu cirese si crema de branza

de Criss in Prajituri, 15 Iun 2014 | 7987 vizualizari

COMENTARII (24)

Valclaudia 1

15.06.2014, 07:05

super! Salvez reteta la favorite....

mirela0911 1

15.06.2014, 07:40

Arata super!

Ina 1

15.06.2014, 08:23

ai avut rabdare s-o lasi pana dimineata? ))
Delicioasa!

Merisor 1

15.06.2014, 08:49

Ce bunatate!

Xandrinne 1

15.06.2014, 08:57

Tot ieri am gasit si eu acest site, e WOW
Imi place mult cum ti-a iesit tarta

Bunica 1

15.06.2014, 09:09

La favorite cu ea.Trebuie probata cat mai repede!

Krystyan Trendy 1

15.06.2014, 09:18

minunata tarta

MotanLaOale 1

15.06.2014, 09:58

Criss 1

15.06.2014, 10:38

Multumesc mult. Eu una pot sa spun ca m-a dat pe spate. Desi nu ma declar o fana a prajiturilor cu branza.

Criss 1

15.06.2014, 10:39

Ina, n-am avut incotro, ca si la cheesecake-urile coapte, trebuia sa se intareasca branza. Pe siteul de unde am luat reteta, am vazut ca e si mai teapana prajitura. Mie mi-a iesit mai cremoasa. Dar e un deliciu.

Criss 1

15.06.2014, 10:40

Deeeci, am pacatuit cu doua felii mari, desi as fi putut s-o mananc pe toata. Si apoi ma supar pe nenea Dukan degeaba.

Luckycake 1

15.06.2014, 10:42

minunata!

botcrina 1

15.06.2014, 11:02

yamiiiiiiiiiiiiiii

Lau 1

15.06.2014, 11:23

la favo

Rocsi 1

15.06.2014, 11:53

Grozava!

Criss 1

15.06.2014, 16:32

Multumesc dragelor. Sa stiti ca e chiar grozava.

Constelatialeu 1

16.06.2014, 06:36

Tare bine arata !

Anett 1

16.06.2014, 10:39

suuuper!

Criss 1

16.06.2014, 11:37

laura_n 1

16.06.2014, 16:22

dantes 1

17.06.2014, 08:59

Delicioasa!

elucubratiiculinare 1

17.06.2014, 09:53

susu 1

17.05.2016, 16:27

Grozav, am visine și trebuie sa decongelez frigiderul. Vroiam sa fac un pandispan cu visine, m am sucit.O fac și eu și revin cu impresii. Eu as vrea sa pun un strat de brana, visine și iar branza mi se pare mai interesant ce zici?

Criss 1

18.05.2016, 13:35

Cu siguranta va fi foarte buna si asa. Si eu am facut tarta cu visine si e mai buna decat cu cirese.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si branza