Tarta cu dovleac si bacon - La multi ani, Ina!

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 4622 vizualizari

COMENTARII (39)

Bunica 1

12.11.2011, 20:50

Gabiiii, vii cu noi la petrecere?

Mitinita 1

12.11.2011, 20:53

gabytza,dar cu modul de preparare ne lasi in pom te grabesti la petrecere
La multi ani Inuca

Ina 1

12.11.2011, 21:01

Miti', eu am vrut sa intreb de mod de preparare, dar stii cum e: calul de dar nu se cauta la dinti!

Mitinita 1

12.11.2011, 21:06

Ina

Ina 1

12.11.2011, 21:11


Pai...dupa ce ca mi-a facut fata tarta, s-o iau si la bani marunti? )

diaconta 1

12.11.2011, 21:12

pai a facut-o s-o mancam
reteta ne trebuia daca zicea sa ne facem

Ina 1

12.11.2011, 21:16

Dia'

gaby_duceag 1

12.11.2011, 23:07


am avut treaba, dragele mele
bai, papa, copii, nani

Ina 1

13.11.2011, 08:51

Azi nu mai e ziua mea : cu modul de preparare cum ramane?
Buna dimineata, scumpa mea surioara!!

DIANA B 1

13.11.2011, 10:01

Wow , ce urari minunate
mie nu place nici bostanul , ca-s satula de el de 32 de ani , nici pepenele galben si nici bananele , sa nu zic banana ... cedez partea mea Inei , ca doar ptr ea a si fost pregatita

gaby_duceag 1

13.11.2011, 10:36

ina, sper sa nu ramana ca si reteta pt costel) ca nici la el n-am mai scris

Diana, nici familionului meu nu place dovleacul,toti adoram tartele sarate dar asta nu prea s-a papat asa grozav pt ca....avea dovleac.
Am papat mai mult eu si Danut.

Ina 1

13.11.2011, 13:38

" asta nu prea s-a papat asa grozav pt ca....avea dovleac."
Pai d'astea-mi dedici tu mie? Ce nu se papa la voi? Credeam ca numai eu fac gafe d'astea.....gen : "hai, ia tu asta, ca si asa o / il aruncam..... "
D'aia te iubesc eu !

MIUTA 1

13.11.2011, 18:59

Arata tare bine

Bucataras Medi 1

13.11.2011, 21:16

La multi ani,Inuca!................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rosii si crema de branza