Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 2250 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe ambalajul aluatului de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr aluat de foietaj
  • 4 dovlecei
  • 100 gr mozzarella
  • 7-8 flori de dovlecel
  • cateva linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei:

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete.

Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de dovlecel,sare si piper,amestecam apoi dam deoparte.

Tapetam o tava cu foaia de aluat,gaurim pe fund cu o furculita apoi presaram parmezan ras si punem dovleceii din tigaie,deasupra cubulete de mozzarella,parmezan ras si putin unt din loc in loc apoi dam la cuptorul incins la 200° timp de 20-25 de minute(pana se rumeneste frumos).

Putem servi atat rece cat si cald.

 

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:14

MIUTA 1

08.06.2011, 11:42

Interesant

ionela2682 1

08.06.2011, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: