Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 4351 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe ambalajul aluatului de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr aluat de foietaj
  • 4 dovlecei
  • 100 gr mozzarella
  • 7-8 flori de dovlecel
  • cateva linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei:

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete.

Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de dovlecel,sare si piper,amestecam apoi dam deoparte.

Tapetam o tava cu foaia de aluat,gaurim pe fund cu o furculita apoi presaram parmezan ras si punem dovleceii din tigaie,deasupra cubulete de mozzarella,parmezan ras si putin unt din loc in loc apoi dam la cuptorul incins la 200° timp de 20-25 de minute(pana se rumeneste frumos).

Putem servi atat rece cat si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei