Tarta cu ficatei

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2010 | 3558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri cu smantana         
  • 4oua         
  • 300g cascaval          
  • 300g ciuperci           
  • 300g ficatei de pasare            
  • faina cat cuprinde         
  • sare        
  • piper        
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ficatei:

Pregatim intai blatul: intr-un vas se amesteca smantana cu oul,apoi se adauga faina, cat sa se obtina un aluat mai moale.

Umplutura:ciupercile  tocate se calesc in putin unt ,adaugandu-se sare si piper.Ficateii fe fierb ,se taie cubulete mici,iar cascavalulse da prin razatoare.

Intr-o tava  unsa cu unt si tapetata cu faina, se intinde blatul  cu lingura,uniform.Se pune ficatul,taiat cubulete,ciupercile,cascavalul ,iar deasupra ouale batute.

Se coace o ora .

 

COMENTARII (13)

violette 1

27.05.2010, 14:20

O tarta excelenta ....merita toate laudele!

nadina73 1

28.05.2010, 01:17

5 furcu am trecut-o la favo ,arata grozav de bine

alilianaa 1

02.01.2015, 21:25

tare bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55