Tarta cu fructe

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 20 Ian 2010 | 3780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru decor:
  • fructe
  • 250 ml suc portocale
  • 1 plic tort gelee transparent
  • Ingrediente pentru blat:
  • 4 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 30 gr cocos
  • praf copt,
  • zahar vanilat
  • Ingrediente pentru crema
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie branza crema (eu am folosit hochland)
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • zahar vanilinat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Preparare crema:

•Crema de vanilie Dr. Oetker se prepara conform instructiunilor (mixam bine continutul plicului cu 200 ml lapte).
•Separat mixam mascarponele cu crema de branza si cele 3 linguri de zahar.
•Adaugam si crema de vanilie, mixand pana se omogenizeaza bine toata compozitia.

Preparare blat:
•Mixam ouale cu zaharul, adaugam untul moale (nu topit!) si treptat faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos. Chiar daca raman bucatele mici de unt, ele se vor topi la cuptor.
•Turnam aluatul intr-o forma de tarta si dam la cuptor la foc mic.

Ansamblarea:

Dupa ce se raceste blatul, adugam crema, fructele si turnam gelatina preparata conform indicatiilor de pe plic. Lasam la rece pentru 3 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu fructe 14245
retete culinare - Tarta cu fructe 14247

COMENTARII (3)

Bucataria_Portocalie 1

20.01.2010, 12:54

Sper sa va placa si tarta mea!

Irina 1

20.01.2010, 20:27

Foarte bine arata tarta! Si pare usor de facut.

Teo 1

20.01.2010, 21:18

as manca o portie cat de mare la cate fructe vad acolo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55