Tarta cu fructe

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 20 Ian 2010 | 3721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru decor:
  • fructe
  • 250 ml suc portocale
  • 1 plic tort gelee transparent
  • Ingrediente pentru blat:
  • 4 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 30 gr cocos
  • praf copt,
  • zahar vanilat
  • Ingrediente pentru crema
  • 1 cutie mascarpone
  • 1 cutie branza crema (eu am folosit hochland)
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • zahar vanilinat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Preparare crema:



•Crema de vanilie Dr. Oetker se prepara conform instructiunilor (mixam bine continutul plicului cu 200 ml lapte).

•Separat mixam mascarponele cu crema de branza si cele 3 linguri de zahar.

•Adaugam si crema de vanilie, mixand pana se omogenizeaza bine toata compozitia.


Preparare blat:

•Mixam ouale cu zaharul, adaugam untul moale (nu topit!) si treptat faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos. Chiar daca raman bucatele mici de unt, ele se vor topi la cuptor.

•Turnam aluatul intr-o forma de tarta si dam la cuptor la foc mic.


Ansamblarea:



Dupa ce se raceste blatul, adugam crema, fructele si turnam gelatina preparata conform indicatiilor de pe plic. Lasam la rece pentru 3 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu fructe 14245
retete culinare - Tarta cu fructe 14247

COMENTARII (3)

Bucataria_Portocalie 1

20.01.2010, 12:54

Sper sa va placa si tarta mea!

Irina 1

20.01.2010, 20:27

Foarte bine arata tarta! Si pare usor de facut.

Teo 1

20.01.2010, 21:18

as manca o portie cat de mare la cate fructe vad acolo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane

de Rux 9

Chec cu banane

ieri la 23:40

Bucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orez

Bucățele de...

ieri la 18:42

Placinta cu cartofi si sunculita taraneasca

Placinta cu...

ieri la 10:20