Tarta cu fructe

de pity19 in Prajituri, 8 Mai 2014 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • AM FOLOSIT :
  • 5 linguri faina
  • 3 oua
  • 4 linguri jumate zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un praf de copt
  • 2 budinca de vanilie
  • 420 ml lapte
  • 6 lg jumatate zahar
  • cateva feliute banane
  • mandarine la conserva cateva feliute
  • cateva bucatele kiwi
  • cateva capsuni taiate feliute
  • bucatele de ananas ( taiate rondele la conserva )
  • gelatina rosie un plic ( il dizolvam in apa cu 2 lg de zahar dupa care dam la fiert 40 de secunde )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Blatul: Separam galbenusurile de albusuri, galbenusurile le batem impreuna cu zaharul si zaharul vanilat .

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care impreunam galbenusurile cu albusurile , faina si praful de copt amestecand bine. Luam o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor timp de 20 minute la foc mediu .

Fructele intregi le taiem feliute subtiri!

Budinca : Punem 420 ml lapte la fiert,  amestecam cele doua budinci cu  6 linguri jumatate de zahar si 7 linguri de lapte cald amestecand bine. Incorporam budinca in lapte , amestecand bine ( pentru nu a face cocoloase ) ;

Ungem blatul (care s-a racit ) cu budinca fierbinte , asezam fructele in ce ordine dorim!

Gelatina rosie: Luam 2 linguri de zahar pe care le punem intr-un bol, punem si  gelatina ( pudra a fost )si adaugam apa rece ( nu mai stiu exact cata apa am pus , oricum scrie pe plic ) . Dam oala cu gelatina la foc mediu amestecand si lasam aprox 40-50 secunde. Luam  o lingura cu care punem gelatina peste fructe si pe margini ; Lasam cca 60 de minute sa se intareasca gelatina si servim!

 

 

 

TIPS-URI

1

Putem turna direct gelatina peste tarta , dar curge peste tot iar eu prefer sa pun cu lingura!

2

La mine nu a mai apucat sa stea prajitura 60 de minute , in primele 30 s-a dus :))!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni