Tarta cu fructe de padure

de Floryella78 in Dulciuri, 27 Iun 2016 | 9148 vizualizari

 

Cuvintele nu pot descrie cat de buna si racoroasa este aceasta tarta,trebuie neaparat sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat: 
  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pt crema:
  • 250 gr mascarpone
  • 3 oua
  • 180 gr zahar
  • Coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri amidon de porumb
  • Fructe de padure congelate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe de padure:

Toate ingredientele pentru tarta se pun intr-un bol,untul sa fie la temperatura camerei ,si se sfarama cu mainile,continuam pana se leaga aluatul frumos.Il Formam o bila si il dam la rece in folie pt 30 minute.In acest timp incalzim cuptorul la 200 grade,intr-un castron punem ouale cu zaharul si amestecam bine apoi adaugam coaja rasa de lamaie cu mascarponele amestecam bine cu telul punem si amidonul de porumb si omogenizam compozitia.Luam aluatul de tarta de la rece si il intindem pe o hartie de copt,il asezam intr-o tava rotunda de tarta si il intepam bine cu furculita,il dam la cuptor pt cca 8 minute.Cand aluatul ca umflat putin si a prin un pic de culoare il scoatem din cuptor si turnam peste el jumatate din compozitia de crema,puneti fructele de padure uniform apoi adaugati restul de crema.Introduceti tava la cuptor la inceput la 200 grade vreo 15 minute apoi scadeti temperatura la 180 pt inca 30 minute.Cand este coapta o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca.

TIPS-URI

1

Puteti pune branza de vaci in loc de mascarpone, e si mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe de padure