Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se incorporeaza oul, vanilia, margarina, branza de vaci sau iartul si zaharul. Se modeleaza in forma de bila si se lasa 1 ora la frigider
CREMA-intr-o cratita incalzim apa si adaugam coaja de lamaie
Intr-un castron amestecam faina, 2 oua, zaharul si sucul de la 2 lamai. Varsam continutul in cratita, amestecam continuu la foc mic pana se ingroasa crema. Luam de pe foc si adaugam smantana
Intindem aluatul intr-o forma de tarta si turnam crema in mijlocul tavii si dam 20 minute la cuptorul incalzit
BEZEA-batem albusurile cu sarea,zeama de lamaie si zaharul pana obtinem o spuma lucioasa si tare. Intindem albusurile spuma pe toata suprafata tartei si mai lasam 10 min la cuptor la foc mic
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult