Tarta cu legume

de Lau in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 3777 vizualizari

 

Tarta cu legume se prepara foarte usor si poate fi servita atat ca aperitiv, cat si ca fel principal

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1/2 lingrita sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 ou
  • 100 ml apa
  • 3 ardei copti
  • 2 rosii
  • 100 g masline
  • 200 g branza(eu am avut de oaie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Pentru tarta cu legume se cerne faina intr-un bol, se face gaura in mijloc se adauga sare, zahar, drojdie, 3 linguri de apa calduta. Se amesteca si se lasa 5 minute, dupa care se adauga oul si se framanta adaugand apa. Se lasa 30 minute la odihnit

Se intinde o foaie, se aseaza in tava ,se adauga ardei copti curatati si taiati felii, rosiile taiate cuburi, maslinele. Adaugam branza si dam la cuptor pana tarta cu legume se rumeneste frumos

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

11.08.2011, 08:52

multumesc

divainbucatarie 1

11.08.2011, 14:34

Lau 1

12.08.2011, 13:07

diva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu legume