Tarta cu legume si carnati

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2013 | 899 vizualizari

 

Va recomand aceasta tarta,este foarte gustoasa iar daca eliminati carnatii si deasupra radeti cascaval vegetal,obtineti un aperitiv de post

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 punga legume congelate din comert
  • sare
  • piper
  • 200 g carnati
  • 1 ceapa
  • 300 g cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carnati:

Tapetam forma de tarta cu aluat si o lasam deoparte sau la frigider.

Intr-o tigaie cu putin ulei calim ceapa taiata pestisor, ardeii taiati cubulete, dupa cateva minute adaugam si legumele de la punga, apoi carnatii taiati rondele subtiri iar dupa ce totul este calit, rasturnam in tava peste blat. Acoperim cu cascaval ras din belsug, lasam la cuptor 40 minute la foc mic.

Servim tarta calda.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280592
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280593
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280594
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280595
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280596
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280597
retete culinare - Tarta cu legume si carnati 280598

COMENTARII (10)

ianculubita 1

25.11.2013, 17:38

Rocsi 1

25.11.2013, 19:50

Ce tarta super.

ianculubita 1

25.11.2013, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21