Tarta cu macrou afumat

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 3334 vizualizari

 

Poate tine loc de pizza atunci cand va grabiti, inlocuind aluatul de pizza cu aluat foietaj, de la Lidl am folosit eu, care nu este foarte gros si dupa coacere ramane destul de subtire...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 1 macrou afumat
  • 3 linguri de sos de ciuperci(de la Lidl)
  • pt sos:
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr iaurt gras grecesc
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu macrou afumat:

Aluatul se intinde, se lasa cu tot cu foaia de copt cu care este impachetat si se pune in tava mare a aragazului. Se unge pe toata suprafata cu sos de ciuperci, iar desupra se presara bucatele de peste rupte cu mana, dupa ce s-au ales oasele. daca folositi un file de peste treaba merge si mai repde, a luat mai mult timp pana am ales oasele. Se da tava la cup[torul incins la 180 grade pt 20 minute.

Pt sos: se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se serveste tarta calda cu sosul de iaurt si usturoi. Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu macrou afumat-0
Tarta cu macrou afumat-1
Tarta cu macrou afumat-2
Tarta cu macrou afumat-3
Tarta cu macrou afumat-4

COMENTARII (15)

JulyCris

JulyCris 1

06.04.2014, 21:01

 Lavinia

Lavinia 1

07.04.2014, 12:16

ce imi place

laura_n

laura_n 1

07.04.2014, 16:43

pe placul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!