Tarta cu mere

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4258 vizualizari

 

Iata o reteta de tarta delicioasa cu lapte Joya Natur.

 

INGREDIENTE

  • 150g faina integrala
  • 50ml ulei
  • 70ml lapte JOYA Natur
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de zahar brun
  • un praf de sare
  • 500g mere taiate felii subtiri
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri de fulgi de migdale
  • 3 lingura de zahar
  • 150g Iaurt Joya natur
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Amestecati faina, uleiul, laptele de soia, drojdia, zaharul si sarea si framantati pana obtineti o coca.

Lasati coca sa creasca pentru 1 ora si intre timp preincalziti cuptorul la 180˚C.

Rulati coca intr-o foaie subtire pe care o asezati in forma de tarta unsa cu putin ulei, si formati o margine inalta de aprox 3cm.

Acoperiti baza tartei cu felii de mar si presarati cu scortisoara, zahar si fulgi de migdale. Amestecati iaurtul de soia cu zaharul vanilat si zeama de lamiie si turnati amestecul peste tarta.

Dati la cuptor pentru 30–40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:34

diaconta 1

04.04.2013, 14:04

Bucataras,cam zambareata tarta asta a ta )))))))

diaconta 1

04.04.2013, 14:34

Moaaaaaaaaama ce ne-a mai ametit,ba-i cu poze,ba fara poze,ba-i sus ,ba-i jos,tulaaaaaaaaaai,e greu cu incepatorii astia )))))))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta rasturnata cu mere