Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un dulce rapid si foarte bun.•
•
Aluat:
Alte ingrediente:
Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma.
Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt,sare si faina pana devine o coca buna de intins.
Se lasa la figider o jumatate de ora pentru a fi mai usor de intins.
Intre timp se curata de coaja merele, se taie felii. Intr-o cratita se pune zaharul la caramelizat. Cand a devenit auriu se rastoarna si merele amestecandu-le usor.
Intr-o tava de tarta se aseaza un strat de mere cu tot cu caramelul care ramane in cratita. Peste ele se aseaza foaia.
Se da la cuptor 20-30 minute la foc mediu. Cand e gata se rastoarna pe un platou. Se poate orna cu frisca, eu am pus visine din compot
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult