Tarta cu mere rase

de Mitinita in Prajituri, 24 Iul 2012 | 5130 vizualizari

 

Recomand acest desert simplu

 

INGREDIENTE

  • 100 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita coaja de citrice,rasa
  • 500 gr mere rase
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingura lapte
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 100 ml ulei
  • 1 varf sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere rase:

Se amesteca uleiul cu cele 2 linguri de lapte. Se adauga faina si sarea si se amesteca cu degetele, apoi se pune in forma de tarta, se inteapa cu o furculita se se da la cuptorul preincalzit, cam 15 minute.

Intre timp preparam umplutura. Se amesteca merele rase cu scortisoara,nucsoara,coaja de citrice rasa si zaharul. Daca merele sunt prea zemoase, se pot cali in prealabil, pana scade sucul.

Dupa ce s-a racit crusta, se adauga merele si se presara cu fulgi de ovaz. 

Introducem forma in cuptor si se tine cam 25-30 de minute. Se serveste calda ,de preferat cu inghetata de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere rase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

24.07.2012, 18:47

ma urc in tren si vin la tine.

mirela0911 1

24.07.2012, 21:13

Daca e cu mere, clar e bun de tot!

iry-gabriela 1

24.07.2012, 22:18

chear daca merele sunt scumpe tot merita incercat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si crema de vanilie