Tarta cu mure

de simona72 in Prajituri, 1 Dec 2013 | 5500 vizualizari

 

Am pornit de la a face o prajitura cu ingrediente de la cutie, cu toate ca nu sunt adepta lor...am folosit doar amestecul de aluat, crema care trebuia sa fie deasupra avea un gust intens artificial si am renuntat la ea. De ajutor tot ce am vazut aici la bucatarasii experimentati mi-a fost de folos...multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr unt
  • 1 plic aluat de tarta de la cutie(de la Lidl)
  • 200 gr mure
  • 1/2 borcan de dulceata de afine
  • 2 maini de marshmallows aproximativ 16-18 buc
  • Pt decor:50 gr fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mure:

Se mixeaza ouale cu untul de la temperatura camerei, se adauga continutul plicului de aluat, se mixeaza pana la omogenizare. Se pune aluatul intr-o tava de tarte unsa cu unt si tapetata cu faina. Desupra se pun murele si se da tava la cuptorul incins la 170-18 grade pt 30 minute. Dupa ce tarta este facuta se lasa sa se raceasca.

Intre timp pregatim crema: jumatate de borcan de dulceata se pune intr-o craticioara. Cand dulceata este fierbinte, dar sa nu fiarba, se adauga bucatile de marshmallows si se amesteca pana ce acestea de dizolva. Se pune crema peste tarta,fulgii de migdale, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Simplu si bun. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

puteti sa folositi dulceata de mure, zmeura...eu am avut deschis un borcan de dulceata de afine si l-am folosit pe acesta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

01.12.2013, 21:12

Bunatate,nu gluma

simona72 1

02.12.2013, 10:50

laura_n 1

03.12.2013, 16:28

imi plac mult tartele astea, puteai sa o lasi si goala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici