Tarta cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Iul 2010 | 2704 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat fraged:

  • 120 g unt
  • 200 g faina
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar pudra

Umplutura:

  • 3 nectarine
  • 3 oua
  • 4 linguri amidon
  • 50 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Aluat fraged:toate ingredientele se pun in robot si intr-un minut rezulta un aluat frumos:D.Se impacheteaza in folie alimentara si se pune aprox 30 min la frigider.Masa se infaineaza,deasupra bilei de aluat se pune folie alimentara si se intinde o foaie cat mai subtire.O tava cu peretii detasabili se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se aranjeaza aluatul.

Umplutura:ouale se bat cu zaharul si vanilia,apoi se adauga laptele si amidonul.Nectarinele se taie felii si se aseaza peste aluat,apoi se toarna umplatura.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu nectarine 42870
retete culinare - Tarta cu nectarine 42871
retete culinare - Tarta cu nectarine 42872
retete culinare - Tarta cu nectarine 42873
retete culinare - Tarta cu nectarine 42874
retete culinare - Tarta cu nectarine 42875
retete culinare - Tarta cu nectarine 42876
retete culinare - Tarta cu nectarine 42877
retete culinare - Tarta cu nectarine 42878
retete culinare - Tarta cu nectarine 42879

COMENTARII (11)

adry88 1

03.06.2011, 21:06

o feliuta si pt mn

cri 1

09.09.2011, 23:25

Am facut si eu in seara asta,e foarte buna si usor de facut!

Pasiune pentru bucatarie 1

10.09.2011, 14:21

sa va fie de bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S