Tarta cu nectarine

de Laly in Prajituri, 6 Aug 2010 | 2514 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • esenta lamaie

Crema:

  • 1 praf budinca cu gust de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3 piersici mai mari
  • 3 linguri zahar

Decor:

  • 1 plic tort jele rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare.

Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri.Se adauga si esenta.

La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se lase compozitia.Se unge o forma de tarta cu ulei si se tapeteaza cu faina.Coacem la cuptor pana devine usor rumena la suprafata.

Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic.

Nectarinele le taiem feliute subtiri.Eu le-am pus cu 300 ml apa si 1 ceasca de zahar pe foc sa se inmoaie putin.

Se pune budinca peste blat,se aseaza nectarinele in forma de floricica.Cine doreste poate pune jeleu  deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu nectarine 45234
retete culinare - Tarta cu nectarine 45235

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

06.08.2010, 21:31

mena29 1

07.08.2010, 10:39

Ce frumos

elena1988 1

24.02.2011, 09:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: