Tarta cu pere

de Alina26 in Prajituri, 9 Oct 2013 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80g unt
  • 170g zahar
  • 1 ou
  • 1 esenta de vanilie
  • coaja de la 1 lamaie
  • 200g smantana
  • 200g faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • 3 pere
  • 2 lg de zahar brun
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere:

1.Am incins cuptorul la 180°.Am mixat untul moale cu zaharul pana a devenit o crema spumoasa.Am adaugat oul,esenta de vanilie,coaja de lamaie si am continuat sa mixez.Am pus smantana continuand sa mixez.

2.A pus faina si praful de copt,sarea in ploaie,cernute,continuand sa mestec cu mixerul.

3.Am uns o tava de diametru 22cm,cu unt si am tapetat cu faina,am adaugat compozitia,am pus si perele,pe care le-am spalat,am dat mijlocul la o parte si am taiat feliute.Am presarat zahar brun pe deasupra.

4.Am dat tava la cuptor timp de 40-45 de minute la 180°.

5.Am lasat sa se raceasca in tava,pe care am scos-o.

Serviti cu zahar pudra pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

10.10.2013, 08:53

Mmm, ce buna e!

elucubratiiculinare 1

10.10.2013, 09:14

yammy

Alina26 1

10.10.2013, 15:09

va multumesc mult!!!!!
Ms Laura.. .... stiu ca nu am avut timp sa mai fac poza...ca se mancase deja!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si capsuni