Tarta cu piept de pui si ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 19751 vizualizari

COMENTARII (47)

mena29 1

10.10.2010, 20:43

dentistutza 1

10.10.2010, 23:31

Miha 1

11.10.2010, 00:44

Multumesc!

spiru1965 1

11.10.2010, 10:38

Esti super Miha!

epurasha2bb 1

13.10.2010, 19:57

5f! m-ai omorat de tot, am ramas fara aer!

pisi 1

21.10.2010, 21:47

CUM SA MAI TIN CURA DE SLABIRE?

pisi 1

21.10.2010, 21:47

SUPER FAIN

Miha 1

21.10.2010, 21:59

Spiru, multumesc!
Epu, ti-ai revenit fata draga?
Pisi, azi ai voie...e ziua in care nu te ingrasi.

Corinuta 1

21.10.2010, 22:05

nush unde-am fost cand ai facut tarta asta, da' las 5 furcu ca-mi place combinatia de numa'

simidamihis 1

02.11.2012, 13:05

pieptul de pui se pune crud in tarta?

Miha 1

02.11.2012, 14:39

Avand in vedere ca pieptul de pui se face repede, da... se pune crud. Dar la fel de bine il poti pune si fiert, cum doresti.

mamaieelena 1

02.11.2012, 15:00

delicioasa

Miha 1

02.11.2012, 15:03

Ubulika 1

02.11.2012, 15:16

DulciuriSiNuNumai 1

02.11.2012, 16:27

arata delicios! felicitari!

Miha 1

02.11.2012, 16:43

multumesc

sebirizescu 1

25.01.2013, 13:52

ce fain arata

Miha 1

25.01.2013, 16:01

gaby_duceag 1

25.01.2013, 16:01

mai ca stiai sa gatesti, miha
nu?))))

ia uite primele comentarii la ce ore scriam)))

Miha 1

25.01.2013, 16:03

Da, stiam.. candva

diaconta 1

25.01.2013, 16:12

si Gaby stia prin ...doomiinoo)))

babi5 1

10.10.2013, 18:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu brinza