Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.
Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.
Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc si punem felii de piersici deasupra, peste care vom pune crema de galbenusuri pe care o facem frecand galbenusurile cu zaharul, apoi bezeaua si dam la cuptor pana se coace si se usuca bezeaua ( cand tarta este aproape gata lasam usa cuptorului putin intredeschisa, ajutandu-ne de o lingura de lemn).
O dam la frigider pana in momentul servirii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult