Tarta cu piersici

de mika1986 in Prajituri, 11 Sep 2011 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 gr unt
  • 3 piersici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

 Se unge forma cu unt peste care se presara 2 linguri de zahar. Se taie piersicile felii si se aranjeaza in forma de tarta ca o floare. Se introduce in cuptor pentru circa 10 minute.

  Blatul- Se mixeaza cele 4 oua cu cele 8 linguri de zahar ramase pana se dubleaza in volum. Se adauga uleiul zaharul vanilat si apoi faina.

 Se scoate tava din cuptor si se toarna aluatul peste fructe. Se lasa la copt pana trece testul cu scobitoarea.

  Dupa coacere o lasam sa se raceasca si apoi o rasturnam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 10:41

buna buna

adry88 1

12.09.2011, 12:07

place

mamaieelena 1

14.09.2011, 09:07

parfumata si gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe din compot