Tarta cu praz si 3 feluri de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 1350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT:
  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper dupa gust
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
  • ½ kg de praz tanar
  • 3 felii mari kaizer
  • 100g branza telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 100g cas sarat de oaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si 3 feluri de branza:

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.

Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cele 3 feluri de branza rasa cu cele 2 oua.Intindem aluatul in tava si punem prazul si kaizerul.Peste acestea turnam amestecul din branza si ou. Coacem la 200°C pana branza devine aurie. Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61992
retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61993
retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61994
retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61995
retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61996
retete culinare - Tarta cu praz si 3 feluri de branza 61997

COMENTARII (6)

Bunica 1

10.11.2010, 21:55

Delicios pentru o cina !

divainbucatarie 1

10.11.2010, 22:16

Va multumesc! sigur ca trimit!!

nadina73 1

11.11.2010, 18:09

e la favo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L