Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un bol amestecam faina cu drojdia,sare,zahar,zahar vanilat,coaja de portocala,facem o gaura in mijloc si adaugam untura,incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.
Acoperim si lasam cca 15 min deoparte.
Intre timp scurgem visinele si prunele de zeama(cu ajutorul unei site).
Pe masa infainata intindem o foaie potrivita ca grosime.
Tapetam o tava cu hartie de copt adaugam foaie de aluat,o intepam cu furculita si adaugam 1 lingurita de gris,adaugam prunele fara samburi,visinele si nucile tocate.
Deasupra adaugam fasii de aluat care a ramas.
Am uns cu 1 galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult