Tarta cu rosii si branza

de florycyk in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 2662 vizualizari

 

ceva bun si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit
  • o lingurita de unt
  • 125 gr telemea vaca
  • 125 gr cascaval
  • 175 smantana
  • 3 oua
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1lng faina
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 3- 4 rosioare
  • 4 feliute de mozzarela
  • boia
  • boabe coriandru
  • boabe mustar
  • busuioc pt dcor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si branza:

curatam cartoful de  coaja il spalam in taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu sare

il scurgem si il pasam impreuna cu untul

radem telemeaua si cascavalul 

batem ouale si adaugam branzeturile

peste amestecul de branzeturi se adauga si cartoful pasat smantana si faina

dupa omogenizare se adauga sarea piperul si se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata

taiem rosiile jumaati si ceapa o maruntim 

asezam jumatatile de rosii in centru compozitiiei adaugi feliile de mozzarela presari ceapa maruntita si oregano si boiaua

presaram cu boabe de mustar dupa care crestezi tarta pe margini cu o furculita

o bagam la cuptorul timp de 40 de minute pana se rumeneste 

o ornam cu frunze de busuioc proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti pane