Tarta cu rosii si branza

de florycyk in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 731 vizualizari

 

ceva bun si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit
  • o lingurita de unt
  • 125 gr telemea vaca
  • 125 gr cascaval
  • 175 smantana
  • 3 oua
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1lng faina
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 3- 4 rosioare
  • 4 feliute de mozzarela
  • boia
  • boabe coriandru
  • boabe mustar
  • busuioc pt dcor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si branza:

curatam cartoful de  coaja il spalam in taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu sare

il scurgem si il pasam impreuna cu untul

radem telemeaua si cascavalul 

batem ouale si adaugam branzeturile

peste amestecul de branzeturi se adauga si cartoful pasat smantana si faina

dupa omogenizare se adauga sarea piperul si se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata

taiem rosiile jumaati si ceapa o maruntim 

asezam jumatatile de rosii in centru compozitiiei adaugi feliile de mozzarela presari ceapa maruntita si oregano si boiaua

presaram cu boabe de mustar dupa care crestezi tarta pe margini cu o furculita

o bagam la cuptorul timp de 40 de minute pana se rumeneste 

o ornam cu frunze de busuioc proaspat

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D