Tarta cu rubarba

de anca_rm in Prajituri, 27 Mai 2014 | 2943 vizualizari

 

Am gasit la kaufland rubarba asa ca m-am hotarat sa pun de-o tarta .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 90 gr unt
  • 500 gr rubarba
  • 5 linguri de zahar
  • 3 linguri tapioca
  • 50 ml apa
  • Extra : frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rubarba:

Biscuitii ii macinam sau ii zdrobim bine . Untul il topim si turnam peste biscuiti si amestecam bine . Intr-o tava de tarta punem biscuitii amestecati cu untul si ii presam astfel incat sa obtinem o baza compacta.Dam la frigider pana pregatim umplutura.

Rubarba o curatam si o taiem in bucati mai mari . Intr-o cratita pe foc punem zaharul si 50 ml apa , pana se topeste . Adaugam rubarba si tapioca si o lasam pe foc pana se inmoaie rubarba . 

Lasam sa se raceasca putin compozitia si o turnam peste baza formata din biscuiti .

Lasam la racit, decoram cu frisca si servim rece .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rubarba