Tarta cu smantana si stafide

de Constelatialeu in Prajituri, 21 Aug 2013 | 4234 vizualizari

 

Vroiam ceva cu branza dulce,dar aici unde sunt n-am gasit,am gasit o smantana foarte groasa si buna,asa ca am facut ceva pe repede inainte,fara prea mari complicatii...

 

INGREDIENTE

  • 1 blat din aluat de foitaj
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 300 g smantana foarte groasa
  • 4 linguri de gris
  • cca 150 g stafide brune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu smantana si stafide:

Intr-o forma de tarta (diametru 30 cm) se pune o hartie de copt si se aseaza blatul din aluat de foitaj, apoi se inteapa cu o furculita.

Apoi pregatim umplutura: ouale cu zaharul se amesteca bine, se adauga smantana si grisul si se omogenizeaza. La final se pun stafidele si se toarna compozitia in tava de tarta. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 25-30 minute. Se lasa sa se racesca si apoi se portioneaza. Se poate servi cu dulceata, eu am folosit dulceata de cirese amare.

PS.Sper ca acum s-a salvat ce am scris......

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu smantana si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lavinia 1

22.08.2013, 09:28

Si eu vreau

kukibella 1

22.08.2013, 10:28

Rocsi 1

22.08.2013, 10:57

Ce buna si cum dimineata asta este putin mai racoroasa merge de minune langa un cappucino

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta vanilata cu smantana si gem de merisoare