Tarta cu spanac si feta

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2012 | 9029 vizualizari

 

Spinat-Quiche mit Fetakäse

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 200 gr. faina
  • 100 gr. branza de vaci
  • 7 linguri ulei
  • sare dupa gust
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 gr. spanac
  • 1 ceapa
  • usturoi(optional)
  • 4 linguri ulei
  • un varf de sare
  • piper
  • 200 gr.Feta
  • 150 gr. smantana
  • 2 oua
  • 50 gr.branza rasa Emmentaler sau Gouda
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si feta:

1. Din faina,branza de vaci,uleiul(5 linguri) ,sare se prepara un aluat.Se lasa la frigider circa 20 minute.

2. Cuptorul se incinge la 200 grade.Se taie ceapa ,in rondele,si usturoiul se toaca marunt.Se pregateste si spanacul.Intr-o tigaie se calesc ceapa,usturoiul,apoi se adauga si spanacul.Se condimenteaza cu sare si piper.

3. Branza Feta se amesteca cu smantana si cele doua oua apoi se amesteca cu compozitia de spanac,ceapa,etc.

4. Aluatul se ia de la frigider,se intinde intr-o forma unsa cu unt sau margarina.

Peste aluat se toarna compozitia realizata din poz.2 si 3.vezi poze:).

5.Deasupra se presara cu branza rasa si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si feta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac