Tarta cu spanac si telemea

de Ina in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2010 | 5946 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

24.05.2010, 13:19

arata minunat..... imi plac tartele sarate.... vin cu 5 furculite sa pap cu toate ca sunt prima.....

Ina 1

24.05.2010, 13:27

multumesc! Dar nu mai am

Ina 1

24.05.2010, 13:28

eu vin acum cu retetele facute cat am avut calculatorul stricat

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 16:00

am sosit.......si aici tot a doua...................si mie imi plac tartele sarate.................5 furcu..............

madi_marin 1

24.05.2010, 16:07

ina....deci de+astea ne faci?...bineeeee.....

gaby_duceag 1

24.05.2010, 16:22

sanatos si bun. ma crezi ca n-am gatit never spanac?.numai urzici.

Ina 1

24.05.2010, 16:24

bine ca ai ajuns, medioto

Ina 1

24.05.2010, 16:24

madi

Ina 1

24.05.2010, 16:25

Gaby, am gasit spanac congelat, parca-s stroturi pentru porci

Ina 1

24.05.2010, 16:25

rondele, asa...

nadina73 1

24.05.2010, 23:44

ce bine arat super ina 5 furci sigur si mari si late

Ina 1

25.05.2010, 08:38

nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci