Tarta cu struguri

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praf sare
  • 1 praf de copt
  • 1 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 200 g zahar
  • 2 cani faina
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste.

In alt bol mixam galbenusurile cu uleiul si laptele amestecam si rasturnam peste spuma de albusuri.Amestecam totul cu o paleta.

Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si cacaoa.Adaugam peste compozitie si adaugam esenta si amestecam pana se incorporeaza.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si deasupra adaugam boabe de struguri.Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece testul co scobitoarea

Lasam sa se raceasca dupa care o decoram dupa bunul plac sau o putem pudra cu zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu struguri-0
Tarta cu struguri-1
Tarta cu struguri-2

COMENTARII (15)

Alina26 1

04.11.2013, 18:36

Rocsi 1

04.11.2013, 19:42

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41