Tarta cu struguri si ananas

de jolygina in Prajituri, 9 Sep 2010 | 3176 vizualizari

 

ceva racoros si simplu

 

INGREDIENTE

  • pentru foaie:
  • este aceeas foaie ca la biscuiti crocant adica:
  • 250g unt
  • o cana de zahar 200g
  • un praf de copt
  • 2 oau
  • un plic zahar vanilat
  • pentru umplutura:
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 1litru lapte
  • 4 linguri de lapte
  • 150g struguri negri
  • 150g ananas
  • un plic jeleu de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri si ananas:

se face coca din oua ,zahar ,unt si faina (http://www.bucataras.ro/retete/10795/biscuiti-crocanti.html)

se face o foaie care se coace intr-o forma de tarta si inainte de a o baga la cuptor o intepam din loc in loc ca sa se coaca uniform si drept, cam 30-45 de minute.

Dupa ce s-a racit pregatim umplutura :

budinca o pregatim conform instructiunilor de pe plic ,turnam budinca peste foaia de tarta si o lasam sa se raceasca si pregatim struguri astfel taiem boabele de struguri in doua si le scoatem samburi si punem un rand de struguri si un rand de ananas pana umplem tarta

la sfarsit punem jeleul de visine peste

il pergatim conform instructiunilor de pe plic

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu struguri si ananas-0
Tarta cu struguri si ananas-1
Tarta cu struguri si ananas-2
Tarta cu struguri si ananas-3

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

10.09.2010, 11:42

jolygina

jolygina 1

12.09.2010, 03:11

nu-i bai fetelor mai fac si va astept cu drag

lilik

lilik 1

02.10.2010, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!