Tarta cu struguri si ananas

de jolygina in Prajituri, 9 Sep 2010 | 5659 vizualizari

 

ceva racoros si simplu

 

INGREDIENTE

  • pentru foaie:
  • este aceeas foaie ca la biscuiti crocant adica:
  • 250g unt
  • o cana de zahar 200g
  • un praf de copt
  • 2 oau
  • un plic zahar vanilat
  • pentru umplutura:
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 1litru lapte
  • 4 linguri de lapte
  • 150g struguri negri
  • 150g ananas
  • un plic jeleu de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri si ananas:

se face coca din oua ,zahar ,unt si faina (http://www.bucataras.ro/retete/10795/biscuiti-crocanti.html)

se face o foaie care se coace intr-o forma de tarta si inainte de a o baga la cuptor o intepam din loc in loc ca sa se coaca uniform si drept, cam 30-45 de minute.

Dupa ce s-a racit pregatim umplutura :

budinca o pregatim conform instructiunilor de pe plic ,turnam budinca peste foaia de tarta si o lasam sa se raceasca si pregatim struguri astfel taiem boabele de struguri in doua si le scoatem samburi si punem un rand de struguri si un rand de ananas pana umplem tarta

la sfarsit punem jeleul de visine peste

il pergatim conform instructiunilor de pe plic

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.09.2010, 11:42

jolygina 1

12.09.2010, 03:11

nu-i bai fetelor mai fac si va astept cu drag

lilik 1

02.10.2010, 20:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu mere si crema de vanilie