Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acest tip de tarta este foarte versatila deoarece iti permite sa te joci cu ce ai prin frigider ,sa-ti pui fantezia la contributie si sa realizezi ceva extraordinar de bun la gust.
Preincalziti cuptorul la 180 grade. In timp ce cuptorul se incalzeste pregatiti foietajul.eu l-am taiat cu foarfeca de bucatarie un pic mai mare decat forma de tarta si l-am asezat in forma cu hartie cu tot si l-am intepat din loc in loc cu furculita.
Am taiat ceapa solzisori si am pus-o la calit cu uleiul,ardeiul se taie si el in felii subtirele si dupa cca.5 min se adauga peste ceapa.Se lasa putin timp impreuna sa se inmoaie.Cand s-a racorit putin, am adaugat tonul din conserva si am amestecat bine.Branza se taie cubulete si se adauga la restul ingredientelor.la sfarsit se adauga ouale batute usor cu o furculita, ierburile mixte tocate,sare si piper dupa gust.
Turnati compozitia peste foietaj si daca aveti presarati cu parmezan ras.Din ceea ce a ramas de la taiatul foietajului am facut niste "grilaje" cu rotita dintata si o fundita.Am uns cu o pensula inmuiata in ou batut "grilajul" din fasiile de foietaj si am dat la cuptor cca20-25 min. oricum dupa cca.20 min va sfatuiesc sa va uitati ca depinde de cuptor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult