Tarta cu visine

de ella49 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 1677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • o cana zahar
  • o cana faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • esente:rom,lamaie
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul treptat pana devine o spuma lucioasa.

Galbenusurile se bat cu uleiul si se incorporeaza in spuma batuta si se mixeaza. Se adauga zaharul vanilat, praful de copt si esentele. Apoi se adauga treptat faina.

Se scot samburii din visine si se presara peste aluatul pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptor aproximativ 30 de  minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu visine 219046
retete culinare - Tarta cu visine 219047

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

13.04.2013, 00:05

deyutzky 1

13.04.2013, 11:09

diaconta 1

09.11.2016, 13:45

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S