Tarta Dalmatian

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 26 Ian 2011 | 4609 vizualizari

 

E o tarta foarte pufoasa si cerealele crocante...un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 300gr faina
  • 3 oua
  • 100gr zahar
  • 2 esente de vanilie
  • 1 esenta rom
  • 2 linguri cacao
  • 150gr cereale integrale(si cu fructe uscate sunt bune)
  • 50ml lapte 
  • 40 gr unt la temperatura camerei(eu am pus ulei ca am uitat sa cumpar unt)
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Dalmatian:

Se amesteca faina,laptele,cerealele,untul si ouale,esentele de vanilie iar apoi plicul de praf de copt stins intr-o lingurita de otet.

Se ia cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaosi esenta de rom.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se adauga compozitia galbena si peste se picura compozitia cu cacao.

Se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade,eu am lasat-o cam 40 min,dar se poate incerca cu scobitoarea..

A iesit foarte pufoasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Dalmatian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si visine