Tarta de carne si bucati de pui!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2011 | 1756 vizualizari

 

Dupa ce am facut rulada de pui umpluta cu carne tocata a mai ramas cate putin din fiecare ingredient si am "purces la facerea" unei placinte cu carne, care chiar a avut succes in familie!!!

 

INGREDIENTE

  • ceapa verde 2 legaturi
  • carne tocata amestce porc si vita 300 g.
  • fasii de piet de pui 200 g.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • gris 50 g.
  • Glazura
  • oua 2 bucati
  • cascaval ras 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de carne si bucati de pui!:

Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si grisul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza totul, se asezoneaza de boia dulce de ardei, sare si piper. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, eu am folosit o forma de silicon, si se toarna amestecul de carne. Se pune in cuptorul preincalzit, pentru cca. 20 de minute la foc mediu. Se scoate se toarna deasupra ouale batute si cascavalul ras si se mai las la cuptor cca. 10 minute. Aceasta placinta se poate servi calda sau rece.

P.S. Nu am mai avut timp si loc sa fac poza si pe sectiunea tartei, s-a "evaporat" rapid!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta de carne si bucati de pui!-0
Tarta de carne si bucati de pui!-1
Tarta de carne si bucati de pui!-2
Tarta de carne si bucati de pui!-3
Tarta de carne si bucati de pui!-4
Tarta de carne si bucati de pui!-5

COMENTARII (8)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.12.2011, 00:04

Panacris

Panacris 1

04.12.2011, 08:58

Multumesc!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

04.12.2011, 12:53

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!