Tarta de cartofi cu carne de pui si legume

de adela1981 in Pui, 20 Aug 2012 | 4443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  piure de cartofi
  • 50 gr branza de oi
  • 1 ou
  • sare, piper
  • +
  • 200 gr carne de pui fiarta ( pulpe sau piept de pui )
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr rosii taiate cuburi in suc propriu
  • sare, piper
  • ulei
  • 50 gr branza de oi / cascaval
  • +
  • 1 lingura ulei
  • 30 gr pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de cartofi cu carne de pui si legume:

Se curata legumele si se spala. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Morcovul se rade pe razatoare cu ochiul mic. Ardeiul se taie cubulete si branza se da pe razatoare. Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei, apoi se adauga morcovul ras si se lasa pana ce se inmoaie. Adaugam ardeiul taiat si usturoiul si mai lasam 2-3 min. Apoi adaugam carnea taiata cubulete si rosiile. Condimentam cu sare si piper si lasam sa scada cca 10 min.

Intre timp, piureul se amesteca cu 50 gr branza de oi rasa si oul batut. Condimentam cu sare si piper , apoi intindem, intr-un vas  termorezistent tapetat cu pesmet. Deasupra se intinde umplutura si se presara cu cascaval sau branza.

Se introduce in cuptor si se lasa pana ce capata o crusta aurie, cca 30-40 min.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de cartofi cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cartofi