Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5230 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

05.01.2011, 15:09

Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu

LUK 1

05.01.2011, 15:24

interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur

lia maria 1

05.01.2011, 15:31

delicioasa

Cris2711 1

05.01.2011, 15:33

geniala idee

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:27

Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:29

Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Lia, Cris, pentru voi!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 18:01

MIUTA 1

05.01.2011, 18:10

Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper

Ina 1

05.01.2011, 18:12

ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!

Ramonica 1

05.01.2011, 18:20

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:38

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:26

Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor