Tarta dulce cu branza si stafide

de nadea68 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 5360 vizualizari

 

Ador atat tartele dulci cat si cele sarate....si mai ales cele rapid de facut :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foetaj rotund
  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 100 g stafide
  • 200 ml smantana
  • zahar
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • zahar vanilat
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta dulce cu branza si stafide:

Scoatem aluatul foietaj din frigider cu 20 minute inainte de a prepara.

Stafidele le punem la inmuiat in putina apa calda.

Branza o punem intr-un bol si o amestecam cu zaharul.N-am pus cantitate la zahar ,las dupa preferinza fiecaruia :),adaugam zahar vanilat.

Stafidele le scoatem din apa si le stoarcem de apa.

Amestecam cu branza.Adaugam si 2 oua.

Intindem aluatul de foietaj si-lasezam cu hartia de copt intr-o forma de tarte.(diametrul 24).

Peste foietaj punem branza uniform.

Inr-un castron amestecam smantana cu zahar si 2 galbenusuri.

Varsam peste branza.Deasupra mai punem si niste ciocolata .

Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta cam 30-40 minute,sau pana cand se rumeneste.

Bun si rapid de facut :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu se pune zahar si in loc de stafide folosim ceva legume avem o tarta sarata la fel de buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta dulce cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ela 1

29.04.2014, 18:21

eu am in plan una cu crema de vanilie,asteapta aluatul in frigider de multe zile

simona72 1

30.04.2014, 07:55

Supeeer!!

nadea68 1

03.05.2014, 11:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu jeleu de zmeura si mascarpone