Tarta fina cu capsuni si bezea

de ela in Prajituri, 24 Mai 2010 | 5287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 100gr unt moale
  • 100gr zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1praf de sare
  • 2oua
  • 200gr faina
  • 1plic praf de copt
  • 1lingurita amidon alimentar
  • 3picaturi ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400gr capsuni
  • 3albusuri de ou
  • 150gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fina cu capsuni si bezea:

Incingeti cuptorul.

Amestecati cu ajutorul mixerului untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.Adaugati apoi ouale,praful de copt,sarea.faina si uleiul si amestecati bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza bine aluatul.

Ungeti cu ulei o forma de tarta si asezati in ea aluatul moale,intindeti-l cu mainile date prin faina.Deasupra aluatului puneti capsunile taiate in doua si apasati-le usor in aluat.

Dati la cuptor 25minute.

Intre timp bateti albusurile de ou cu zaharul.Scoateti din cuptor si puneti deasupra tartei albusurile batute si mai dati la cuptor cateva minute pana ce bezeaua prinde o crusta aurie

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta fina cu capsuni si bezea-0
Tarta fina cu capsuni si bezea-1
Tarta fina cu capsuni si bezea-2
Tarta fina cu capsuni si bezea-3
Tarta fina cu capsuni si bezea-4
Tarta fina cu capsuni si bezea-5
Tarta fina cu capsuni si bezea-6

COMENTARII (106)

ela

ela 1

28.05.2010, 16:21

Adina carla,multumesc

Bunica

Bunica 1

06.06.2010, 20:10

Wow, ce bine arata ! Am facut tarta cu tot felul de fructe , dar fara bezea. Buna idee ! Chiar daca sunteti la cura, o feliuta merge, dar nu una prea lata, asa de un deget pe latime, nu pe lungime

ela

ela 1

06.06.2010, 20:46

multumim,bunica de incurajari in privinta curei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!