Tarta fina cu capsuni si bezea

de ela in Prajituri, 24 Mai 2010 | 8210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 100gr unt moale
  • 100gr zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1praf de sare
  • 2oua
  • 200gr faina
  • 1plic praf de copt
  • 1lingurita amidon alimentar
  • 3picaturi ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400gr capsuni
  • 3albusuri de ou
  • 150gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fina cu capsuni si bezea:

Incingeti cuptorul.

Amestecati cu ajutorul mixerului untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.Adaugati apoi ouale,praful de copt,sarea.faina si uleiul si amestecati bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza bine aluatul.

Ungeti cu ulei o forma de tarta si asezati in ea aluatul moale,intindeti-l cu mainile date prin faina.Deasupra aluatului puneti capsunile taiate in doua si apasati-le usor in aluat.

Dati la cuptor 25minute.

Intre timp bateti albusurile de ou cu zaharul.Scoateti din cuptor si puneti deasupra tartei albusurile batute si mai dati la cuptor cateva minute pana ce bezeaua prinde o crusta aurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu capsuni si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (106)

ela 1

28.05.2010, 16:21

Adina carla,multumesc

Bunica 1

06.06.2010, 20:10

Wow, ce bine arata ! Am facut tarta cu tot felul de fructe , dar fara bezea. Buna idee ! Chiar daca sunteti la cura, o feliuta merge, dar nu una prea lata, asa de un deget pe latime, nu pe lungime

ela 1

06.06.2010, 20:46

multumim,bunica de incurajari in privinta curei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone si capsuni