Tarta frageda cu mere si mure

de ralu_ca in Prajituri, 6 Noi 2015 | 784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat fraged (preparat anterior)
  • 500 g mere rase si gata preparate (fierte)
  • mure
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta frageda cu mere si mure:

Aluatul fraged (pregatit cu 2 zile in urma), cu cat e lasat mai mult cu atat devine mai fraged, l-am impartit in 2 parti (una mai mare si una mai mica).

Pe un blat am presarat faina apoi am intins prima foaie si am asezat in forma de tarta. Am intins inclusiv pe peretii formei. Am pus un strat de mere preparate, apoi am pus fasii pe deasupra (vezi foto). Prin locurile libere am pus cate o buc mure.

Am introdus la cuptor pana s-a rumenit bine, am scos si am lasat sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit am taiat-o si am pudrat-o.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411134
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411135
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411136
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411137
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411138
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411139
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411140
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411141
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411142
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411143
retete culinare - Tarta frageda cu mere si mure 411144

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.11.2015, 09:12

Ce buna e!

Gherca Daniela 1

07.11.2015, 10:39

super!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:03

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: