Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2012 | 7007 vizualizari

 

Reteta care m-a inspirat a fost una a lui Ruxy-Rux...http://bucatariecudragoste.blogspot.com/2011/08/tarta-mediteraneeana-cu-branza.html.........si va rog sa ma credeti pe cuvant de bucatarasa ............... hihihi............ ca este bunaciune curata si merita incercata.Ete ca am facut si rima.
Numai ca Ruxy ca o super - gospodina a facut aluatul in casa eu in schimb am cumparat.......stiiiiiiiiiu o sa vina carcotasele si o sa spuna ca ce gospodina sunt eu de nu fac aluat...............ei ,bine sa stie lumea ca pe langa dulce nu fac nici aluat,in cel mai rau caz....hahaha....face masina....)))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 3 oua
  • 500 g iaurt
  • 300g branza (eu am folosit de vaca dar se poate folosi orice alta branza)
  • 3 linguri crema de branza
  • 2-3 linguri cu faina
  • cascaval
  • o mana de masline fara samburi
  • marar verde
  • sare 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy:

Decongelam aluatul. Tapetam o tava rotunda cu unt si intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia. Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc. In timp ce incalzim cuptorul ne ocupam de umplutura. Mixam bine ouale cu putina sare apoi adaugam iaurtul, crema de branza, faina in ploaie si la final branza maruntita si mararul taiat. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Turnam umplutura in tava rotunda, deasupra radem cascavalul si apoi decoram cu masline. Dam tarta la cuptor la 180 grade si o tinem circa 40 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoresca apoi se taie si ........pofta buna! Se poate servi atat calda cat si rece, dupa preferinta. Va astept cu mare drag la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta mediteraneeana cu branza si masline by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde